Verdenstjenergruppens tilsynekomst

Et foredrag om den gamle og den nye verdenstjenergruppe og opbygning af anthakaranaen / anthakaranameditation.

Alt tyder på at centeret vi kalder menneskeheden – også kaldet planetens strubechakra – i dette strubechakra udvikles der nu et nyt stort center af den nye verdenstjenergruppe. Denne gruppe får til opgave, at være med til at opbygge kontakten mellem menneskeheden og de indre verdener.

Dette nye arbejde kan alle tage del i med meditationsarbejdet og ved lystjenester, og især ved fuldmåne og nymåne meditation /tjeneste.

Der bliver en gennemgang af de 10 sædgrupper. Under gennemgangen af de 10 sædgrupper, vil du sikkert finde en eller flere af grupperne som du er knyttet ind i, eller arbejder for. Alt tyder på at man har brugt ”livets træ” til at nedfælde energierne med sædgruppernes tilsynekomst (måske skjuler dit fornavn, din plads i verdenstjenergruppen).

Så måske opstår der helt nye muligheder for åndelig vejledning, ved at vi kommer i kontakt med sædgruppernes sfærer. Her ligger måske en helt ny nøgle til åndelig vejledning, for den enkle?

Lydoptagelser og kursusmaterialer

mp3 downloadpdf download

Download kursusoptagelserne her

Kontakt

Ønsker du en clairvoyance eller en horoskoptydning hos mig, bedes du ringe eller skrive til Hanne, som passer min private kalender.
Tlf.: +45 3155 1340