Træd ind i Kabbalah’ens kammer

Få en enestående mulighed for at dykke ned i mysteriernes brønd og oplev at se dit liv fra en helt anden fantastisk vinkel. Med det astrologiske horoskop, husene og alle dens planeter som vore nøgler åbner vi op for de esoteriske hemmeligheder. Vi vil undersøge hvordan vi kan sammendrage vort indre selv med solsystemets kosmiske væren og derved nære et frø til Kosmos og vor spirituelle udvikling.

Lær om Venus, Saturn og de andre planeter; hør om hvilke engleriger og energier, de leverer ind i dit liv. Træd ind i Kabbalah’ens kammer og se hvilke tal, sefiroth, stier og tarotkort, der kan bringe dig en større forståelse af dine hverdagsproblematikker. Vi er alle en del af en større kosmisk bevidsthed og i løbet af disse dage vil du få oplevelsen, at du er indhyllet af flere mysterier end du middelbart ville tro, og at du kan være med til at afsløre dem. Vi gør brug af meditation for at opnå en indre og personlig forbindelse med materialet, som gennemgås de forskellige dage.

For at gøre dagene mere personlige – husk at medbringe de væsentlige informationer, som skal bruges, når et horoskop skal formes. De er: fødselsdag, tidspunkt og sted.

Lydoptagelser og kursusmaterialer

mp3 downloadpdf download

Download kursusoptagelserne her

Kontakt

Ønsker du en clairvoyance eller en horoskoptydning hos mig, bedes du ringe eller skrive til Hanne, som passer min private kalender.
Tlf.: +45 3155 1340