Rejsen på Livets træ

Det siges, at lærdommen om Livets træ, også kaldet Kabbalah, blev overrakt til mennesket af en engel. Med sådan en bemærkning, må man sige, at Kabbalah har fra sin begyndelse altid været ment til at være omgivet af en form for magi og mystik. Livets træ danner grundplanen for Vestens esoteriske tradition, og har gennem tiderne vandret blandt verdenskulturer og sat sit præg. Pythagoras’s talsystem hører for eksempel sammen med Kabbalah. Sangerinden, Madonna, har i nyere tid skabt opmærksomhed omkring lærdommen. Du behøver nu ikke at stå i historiebøgerne, eller have solgt millioner af musikalbumer for at blive indført i de kabbalistiske mysterier – åben dig selv og lad dig inspirere.    

Nu har du muligheden for at lære Kabbalah at kende. Over ti aftner vil vi gå i dybden med de spændende sefiraer og finde frem til hvilke mystiske betydninger, de besidder.

Hver aften præsenteres et nyt sefiroth, og vi vil meditere på det. Derudover undersøger vi hvilke engle, symboler, farver og grundklange, der hører under hvert sefiroth og meget mere.

Aftnerne vil forløbe sig således:

  1. aften: Malkuth
  2. aften: Yesod
  3. aften: Hod
  4. aften: Netzach
  5. aften: Tiphareth
  6. aften: Geburah
  7. aften: Chesed
  8. aften: Binah
  9. aften: Chokmah
  10. aften: Kether

Deltag i en spændende aften, hvor du vil opdage, at du kan bruge Kabbalah på mange forskellige måder. Kabbalah er et redskab, der for eksempel kan hjælpe dig i din dagligdag, eller som kan give dig yderligere afklaring omkring dit astrologiske horoskop, eller give dig et godt råd, hvis du befinder dig midt i en problemstilling.

Kendskab til meditation er en fordel, hvis du ønsker at deltage, ellers er en god potion gå-på-mod også meget velkommen. 

Lydoptagelser og kursusmaterialer

mp3 downloadpdf download

Download kursusoptagelserne her

Kontakt

Ønsker du en clairvoyance eller en horoskoptydning hos mig, bedes du ringe eller skrive til Hanne, som passer min private kalender.
Tlf.: +45 3155 1340