Når livet er en kombination af synteser

Kan du som menneske, i et koncentreret øjeblik, være i stand til at opleve en erkendelse, som leder dig til en dybere kontakt med dig selv – en sjælskontakt om du vil? Måske gør erkendelsen, at du forstår din fortid bedre og hvordan den førte til din nutid, således du tænker anderledes i fremtiden. Og alt, denne erkendelse krævede, var et brudstykke af viden, som blev leveret til dig på det rette tidspunkt og under de rette omstændigheder.

Synteser er bemærkelsesværdige og gådefulde. De annoncerer sjældent deres ankomst på forhånd.  Du hører om dem i forskellige sammenhænge f.eks. indenfor kemi, psykologi og spiritualitet. Ofte har man forskellige opfattelser, hvornår en syntese har fundet sted og hvad den krævede. Synteser er sommetider nemme at afsløre, fordi de er synlige og målbare. Tag f.eks. kemiens verden: Kombiner ilt og brint, og du får vand – det er en reaktion, du kan udforske dig frem til. Indenfor åndsvidenskaben er sådan en reaktion knap så synlig. Du hører et brudstykke af viden, måske til et foredrag, under en meditation eller mens du læser en bog, og pludselig forstår du noget, som længe har givet klang inde i dig, men du har indtil videre aldrig forstået hvorfor. Hvad denne nye forståelse vil betyde på langt sigt, er op til dig at handle på, da det kommer an på hvilke valg, du vil tage fremover. Men synteser er noget, vi oplever dagligt i forskellige former, størrelser og bevidsthedstrin. De behøver ikke være en kæmpestor revolutionerende opdagelse, som ændrer verden. De kan også være små stærke glimt af indre forståelser, som beriger dit liv og som giver brændstof til en dybere hjælp på din personlige udviklingsvej.

Lydoptagelser og kursusmaterialer

mp3 downloadpdf download

Download kursusoptagelserne her

Kontakt

Ønsker du en clairvoyance eller en horoskoptydning hos mig, bedes du ringe eller skrive til Hanne, som passer min private kalender.
Tlf.: +45 3155 1340