Når det gode i livet møder modstand – hvad gør du så?

Kampen mellem det gode og det onde, lyset og mørket, har altid haft en særlig plads i menneskets bevidsthed. Fra barndommen hører vi om hekse og trolde, som ønsker at forhindre prinsen i at udføre sin heltemodige handling, så han kan få prinsessen og det halve kongerige. Helten og skurken bliver som regel altid meget fint stillet op, så vi ikke kan misforstå, hvem vi skal holde med. Men når vi bliver voksne og skal være modne og ansvarsfulde – hvordan gennemskuer vi så, hvad der er ”ondt” og hvad der er ”godt”?

Vi vil i dette foredrag undersøge menneskets lyse og mørke sjælskvaliteter, kaldet forandrings- og modstandskræfterne. Sjælen ønsker at forvandle sig til det mere oplyste, men modstandskræfterne vil gerne stagnere menneskets udvikling. Deres opgave er at forhindre den guddommelige idé, eller plan om du vil, i at udfolde sig åbent i os, således at vi begiver os længere væk fra den kollektive gruppebevidsthed og i stedet kun koncentrere om os selv.

Hvis du læser verdenshistorien, vil du kunne se mange eksempler på, hvordan modstandskræfter har været med til at bringe et menneske ned i de dybeste hjørner af dets væsen, hvordan de har forvrænget lyse idéer til egen vending, og i værste fald skabt separatisme og misbrug i menneskeheden.

Vær med til et spændende foredrag, der vil give dig stof til eftertanke. Find inspirationen til dine sjælelige forandringsmuligheder; vi fortjener alle at opleve vores indre, glade selvudfoldelse – så sæt smilet på og konfrontér dine modstandskræfter. Lad lyset brænde i mørket!

Med udgangs punkt i åndsvidenskab.

Lydoptagelser og kursusmaterialer

mp3 downloadpdf download

Download kursusoptagelserne her

Kontakt

Ønsker du en clairvoyance eller en horoskoptydning hos mig, bedes du ringe eller skrive til Hanne, som passer min private kalender.
Tlf.: +45 3155 1340