Mysterierne gives fri

Ønsker vi at udvikle os spirituelt og at åbne vores indre, tolvbladet Lotus, kan vi ikke undgå et arbejde med personligheden. Vi vil denne aften gå dybere ind i dens aspekter og undersøge, hvad der skal til, for at opnå et balanceret venskab med den. Er personligheden så vanskelig at tæmme, som vi umiddelbart skulle tro? Eller åbner den op for større hemmeligheder? Kan den være nøglen til de tre mysterietempler, hvor de to af dem huses af Buddha og Kristus?

Denne aften vil vi gennemgå de tre templer (eller haller, som de også kaldes), og sætte dem i forhold til personligheden og de syv planer.  Vi vil også undersøge Vandbærerens plads i den store triangel, som omhandler vort højere Selv. Vil vort højere Selv fusionere ned i personligheden; hvis ja, hvordan? Derudover vil vi gå dybere ind Venus og Sirius’s egenskaber – vil mysterietemplerne gør brug af dem for at forberede menneskeheden på åbningen af det tredje tempel.

Dette indlæg er inspireret af Alice Baileys bog: Esoterisk Psykologi 2, og har derfor udgangspunkt i dette værk. Kendskab til den esoteriske lære anbefales ved deltagelse.

Lydoptagelser og kursusmaterialer

mp3 downloadpdf download

Download kursusoptagelserne her

Kontakt

Ønsker du en clairvoyance eller en horoskoptydning hos mig, bedes du ringe eller skrive til Hanne, som passer min private kalender.
Tlf.: +45 3155 1340