Livets træ & de 22 store arketypiske billeder

I Livets Træ og dets 22 store arke-typiske billeder finder vi en model for alle verdens erfaringer, tanker, idéer, religiøse og mystiske billeder, filosofier og mystiske tanker. Disse arke-typiske ‘billeder’ har hvert eneste levende væsen præget ind i anima mundi siden verdens begyndelse.

Efterhånden som den ene generation følger den anden, dykker vi alle ned i og bidrager til denne komplicerede billedsamling. De arke-typiske figurer styrkes, forfines og kan til og med forandre sig med tiden. Og fordi disse figurer repræsenterer summen af alle menneskers erfaringer, forbliver de grundlæggende de samme, for deres kraft er universel.

Alkymister og andre filosoffer har hævdet, at det er muligt for ethvert menneske at tage kontakt direkte med anima mundi og lære af dens visdom, ved hjælp af betydelig tankevirksomhed og øvelse. Som det kollektive ubevidste tilhører også denne verdenshukommelse os alle. Fra dette evige forråd kommer vore mest varige og ærefrygtindgydende trosformer. Når de påvirker os uden, at vi er klar over det, kan de forårsage store ødelæggelser, men når vi nærmer os dem bevidst, kan hele verdens samlede arke-type stå til vores disposition.

Gennem disse arke-typiske billeder kan vi få et glimt af det større mønster bag en serie hændelser. Ved at lære at arbejde med, akceptere og erkende disse arketyper kan den, som arbejder med dem på denne måde udvikles og modnes til langt dybere erkendelsesområder.

Lydoptagelser og kursusmaterialer

mp3 downloadpdf download

Download kursusoptagelserne her

Kontakt

Ønsker du en clairvoyance eller en horoskoptydning hos mig, bedes du ringe eller skrive til Hanne, som passer min private kalender.
Tlf.: +45 3155 1340