Download som iCal-fil
QIBEL - EN SKOLE I HERMETISK KABBALAH i Århus 7 - 8
Fra Lørdag, 04 Januar 2020 -  10:00
Til Søndag, 05 Januar 2020 - 17:00

QIBEL - EN SKOLE I HERMETISK KABBALAH

Qibel symbol

 

 

”Som forenende enhed, helt ned til det sidste led, er alt sammenlænket med alt det andet. Således er den guddommelige essens forneden såvel som foroven, i himlen som på jorden. Der er intet andet”. Med disse ord, skrevet i Zohar af en af de største kabbalister nogensinde, Moses de Leon, får du nu muligheden for at se Kabbalah’ens verden udfolde sig i alle sine symboler. Selve ordet, Kabbalah, kommer af det hebraiske/aramæiske ord, QBLH, og betyder ”tradition”. QBLH stammer fra verbet qibel (QBL), som betyder ”at modtage”. Det kabbalistiske Livets Træ er beskrevet i form af et træ, hvis stamme er delt op i lige store maskuline og feminine søjler, også kaldet den højre og venstre. Træet består derudover af ti grene, der fletter sig ind imellem hinanden, og bærer det der for det meste bliver oversat som sfærer, verdener eller emanationer - be-vidsthedstrin, som hjælper den søgende med at finde ’hjem’ til den guddommelige kilde og derved sit indre tempel. Giv dig selv den store oplevelse at deltage i dette spændende Kabbalah-forløb og lær at se hvordan Livets Træ kan hjælpe dig med at legemliggøre Guds skabelse, og derved give dit liv og din tro en smukkere og dybere mening.

 

 

TRÆD IND I KABBALAH’ENS ASTROLOGISKE KAMMER 

Astrologi i Donasigen

7. weekend den 16-17. november 2019

Få en enestående mulighed for at dykke ned i mysteriernes brønd og oplev at se dit liv fra en helt anden og fantastisk vinkel. Med det astrologiske horoskop, husene og alle dens planeter som vore nøgler, åbner vi op for de esoteriske hemmeligheder. Vi vil undersøge, hvordan vi kan sammendrage vort indre selv med solsystemets kosmiske væren og derved nære et frø til Kosmos og vor spirituelle udvikling. For at gøre dagen mere personlig - husk at medbringe de væsentligste informationer, som skal bruges, når et horoskop formes. De er: fødselsdag, samt tidspunkt og sted.

PLANETERNE OG SOLSYSTEMET 

kab engle

8.weekendden 4-5. januar 2020

I dette forløb vil vi lære om Venus, Saturn og de andre planeter og høre om hvilke engleriger og energier, man mener, har betydning for den enkelte. Træd ind i Kabbalah’ens kammer og se hvilke tal, sefiroth, stier og symboler, der kan give en større forståelse af hverdagens erfaringer. Vi er måske alle en del af en større kosmisk bevidsthed, og i løbet af disse to dage vil du få en oplevelse af, at du er indhyllet af flere mysterier end du umiddelbart ville tro, og at du selv kan være med til at afdække dem. Vi gør brug af fordybelse, visualiseringsøvelser og meditation for at opnå en indre og personlig forbindelse med det materiale, der gennemgås i dette forløb.

Praktiske oplysninger: Tilmelding: Du kan tilmelde dig vores workshops ved at sende en mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med oplysninger om dit navn og e-mail adresse samt koden W17.

Sted: Salen på Risskov Bibliotek Fortebakken 1, 8240 Risskov

Tidspunkt: Fra kl. 10.00-17.00 Pris: Prisen pr. gang er 900 kr., som indbetales på: Konto nr. 9860 - 0000408409 i FOLKESPAREKASSEN,

når vi har bekræftet din deltagelse.

I meddelelseslinjen skriver du: W17 samt dit navn

Sted Inspirations forening Århus
http://inspirationsforeningen.dk/