Kabbalah, trianglerne og Verdenstjenergruppen

Et indlæg om det ældgamle system. I dette foredrag vil vi arbejde med Kabbalah’en, både på et teoretisk plan og på et praktisk gennem lystjenesteritual.
Vi vil endvidere se om hierarkiet har brugt kabbalah’ens oplysninger, symboler, engle osv. til nedfældning af de ti sædgrupper i den nye verdenstjenergruppe. Hvis dette er tilfældet, vil den nye verdenstjenergruppe kunne se i relation til trianglerne i forhold til ånd, sjæl og legeme. Dette sættes i forhold til vores navn, soltegn, ascendent, måne o.a.

Kabbalah’en er et levende, esoterisk system for åndelig udvikling. Det siges, at Kabbalah’ens visdom kan hentes tilbage fra tidernes morgen, og at det var engle, som bragte den til jorden. Den er en metode til at udvide bevidstheden og nå kommunikation på et højere, kosmisk plan.

For min del har Kabbalah’en været et redskab til at forstå de store triangler og trigoner, samt ritualarbejde. Der bliver en gennemgang af de ti sefiroth, hvor I, under forløbet, vil se jeres navne blive åbne i forhold til Livets Træ og dets betydning.

Lydoptagelser og kursusmaterialer

mp3 downloadpdf download

Download kursusoptagelserne her

Kontakt

Ønsker du en clairvoyance eller en horoskoptydning hos mig, bedes du ringe eller skrive til Hanne, som passer min private kalender.
Tlf.: +45 3155 1340