Kabbalah og Tarot

Kabbalah, også kendt under symbolet: Livets Træ, har eksisteret i århundreder og har inspireret mennesker til nye forståelser af livets og troens aspekter. Der findes forskellige retninger indenfor Kabbalah, her iblandt den hermetiske, som indebærer Tarot-kortenes forunderlige verden. Nu har du muligheden for at lære dig selv dybere at kende gennem Kabbalah og Tarot. Du får muligheden for at følge med i tre kursuser over tre weekender.

Første weekend

Det første kursus vil fokusere på Kabbalah’ens ti sefiroth og sætte Tarot’ens lille Arkana i forhold til dem, og undersøge hvilke hemmeligheder, de kan åbenbare overfor os. De enkelte sefirah byder på spændende døre og indvielser, som måske kan give dig inspiration til aspekter i dit liv. Kender du for eksempel din kærestes fødselsdato, dine børns, dine søskendes, venners eller forældres, er du velkommen til at medbringe dem. Hvis tiden tillader det, vil vi sætte fødselsdagene ind i Kabbalah, og du vil få en underholdende mulighed for at finde ud af hvilke energier og udfordringer, der ligger mellem jer. Til kursuset vil der blive gjort brug af meditationsøvelser. 

Anden weekend

I det andet kursus rejser vi dybere ind i Livets Træ. Efter at have gennemgået de enkelte sefirah i det første kursus vil vi nu koncentrere os om de 21 stier, som forbinder Kabbalah’ens ti sefiroth. Vi henter inspiration fra Tarot-kortenes skjulte symboler, arketyper, bogstaver og tal. Der er tale om kortene, 10-21, og vi begynder fra det tiende sefirah, Malkuth, og arbejder os opad i Træet, for til sidst at afslutte med det første sefirah, Kether. Hertil vil vi ved hjælp af meditation tage en indre rejse gennem Livets Træ, så du kan få en behagelig og visuel mulighed for at opleve Kabbalah på din egen måde.

Tredje weekend

Det tredje kursus vil omhandle en dybere gennemgang af Tarot-kortene, samt stierne, men med mere fokus på Tarot-kortene, 0-10. Vi vil igen gøre brug af meditation for at få en større indsigt omkring Kabbalah, og dette tredje kursus vil samtidigt også være en spændende gennemgang af de tre Gralsprocesser, som findes og skjuler sig i Livets Træ.

Der vil blive brugt en bred vifte af åndsvidenskabelige kilder, Kabbalah, Tarot, astrologi og meditation. Der er ingen forudsætninger for deltagelse, foruden lysten og begejstringen for at lære noget nyt, dog vil kendskab til det ovennævnte være en hjælp for dig. 

Lydoptagelser og kursusmaterialer

mp3 downloadpdf download

Download kursusoptagelserne her

Kontakt

Ønsker du en clairvoyance eller en horoskoptydning hos mig, bedes du ringe eller skrive til Hanne, som passer min private kalender.
Tlf.: +45 3155 1340