Kabbalah

DEN ESOTERISKE NØGLE

Oplev astrologien blive nøglen ind i Livets Træ. Den esoteriske astrologi bruger en særlig nøgle, når der skal laves en horoskoptydning. Nøglen drejer sig om tre områder: Solen repræsenterer personligheden og den ydre adfærd, månen er fortid, familien og hjemmet, mens ascendenten er vores maske og sjælens udfordring.

Nu får du muligheden for at gå dybere ind i dit horoskop og sætte det i forhold til Livets træ. Hvilke stier, tegn og sefiroth følger dit liv, og hvilke aspekter kan visdommen om Livets Træ tilbyde dig? Kan den tilbyde os en ny og anderledes måde at tyde et horoskop på? Vi vil bl.a. gøre brug af meditation for at åbne op for den feminine Gralsproces, der skjules i Træet, og for at udfordre den maskuline Sværdindvielse. For at få mest ud af kursuset, medbring venligst dine oplysninger til horoskopudskrivning, det være sig fødselsdato, tid og sted. På denne måde får vi mere at arbejde med.

Ved deltagelse forventes det, at du har kendskab til Kabbalah og astrologi, og derved bl.a. kender til de forskellige termer, der bruges, samt planeternes aspekter.

Lydoptagelser og kursusmaterialer

mp3 downloadpdf download

Download kursusoptagelserne her

Kontakt

Ønsker du en clairvoyance eller en horoskoptydning hos mig, bedes du ringe eller skrive til Hanne, som passer min private kalender.
Tlf.: +45 3155 1340