Intuition og årsag

Er du klar til en spændende weekend, hvor nøgleordet er intuitionens skjulte dimension? Når vi spørger os selv eller vore venner: ”Hvad er meningen med mit liv?”, ”Hvorfor er jeg til?” sender vi en besked til vore indre mekanismer, at vi ønsker en dybere kontakt med vores intuition. Men hvad er intuition egentlig? Hvor finder vi den midt i al det esoteriske virvar?

Nu får du muligheden for at deltage i en magisk rejse ind i dig selv. Vi finder intuitionen lagret i vort buddhiske legeme; her lærer vi forståelsen til at kunne træffe de nødvendige valg i livet. Intuition er med andre ord en slags skelneevne, der hentyder til en skjult sammenhæng i universet og derved vores liv.

Vi vil ved hjælp af åndsvidenskaben, astrologien og meditationsøvelser undersøge dybere hvad intuitionen indebærer. Hvilke opstegne mestre regerer i dette legeme? Hvordan kan vi transmittere strålekvalitet og visdom ned i vores hverdag og være med til at skabe en mere oplyst verden?

Der er lagt op til en særlig weekend i Merkur og Neptuns selskab, og for at gøre den yderligere interessant og personlig for dig – husk dit horoskop eller dine fødselsdata. Vi glæder os til at se dig.

Lydoptagelser og kursusmaterialer

mp3 downloadpdf download

Download kursusoptagelserne her

Kontakt

Ønsker du en clairvoyance eller en horoskoptydning hos mig, bedes du ringe eller skrive til Hanne, som passer min private kalender.
Tlf.: +45 3155 1340