Indvielse i astrologi og Kabbalah

Nu får du muligheden for at løfte låget til den store skattekiste, fyldt med mysterier og hemmeligheder, som er klar til at inspirere din hverdag. Over fire omgange vil vi se nærmere på den esoteriske astrologi og Kabbalah’en, som er fantastiske værktøjer, når vi ønsker at gå dybere ind i vores åndelige identitet.

Og her er nysgerrighed særdeles velkommen. Hvad sker der, når astrologien udvider sine horisonter; når tal og bogstaver afslører deres skjulte koder? Hvad vil vi opleve, når vi træder ind i Indvielsens 22 visuelle hemmeligheder eller Templets 78 gamle billeder? Spørgsmålene vil sikkert hobe sig op, og de fire omgange vil være som en smeltedigel. Vi undersøger de fire elementer, de tre astrologiske kors, Kabbalah’ens triangler – alt for at forberede vores egen personlige Gralsrejse, for at nå vort hjertes potentiale.
Hvordan og hvorledes med Saturn og Uranus?

Weekend
I dag vil vores rejse begynde med en introduktion af astrologiens og Kabbalah’ens verden. Hvordan er horoskopet opbygget, og hvad ligger bag de forskellige grene og områder i det kabbalistiske træ? Af planeter vil vi først undersøge Saturn og Uranus – to instrumenter, som har en stærk tilknytning til Træet, dens ti safirer og ikke mindst omstændighederne i vores liv.
Når solen bliver vores ledestjerne

Weekend
Solen er meget mere end blot den store lysende kugle vi ser stråle på himlen hver dag. Den bærer også på en skjult betydning, og vi vil i aften finde ud af hvilket billede, der gemmer sig bag din sol i horoskopet. Hvilke åndelige ressourcer inviterer den ind i dit liv, og hvilke symboler i kulturen vil den samarbejde med, når vi tager fat i vores Gralsrejse? Aftenen vil især være præget af dit personlige horoskop, så husk at medbringe det. 
Det astrologiske kompas

Weekend
Denne aften vil vi fokusere på verdenshjørnerne. Retninger som øst og vest i dit horoskop, også kendt som ascendenten og descendenten, er uhyre væsentlige, når vi arbejder med en tydning. Hvilke kræfter kan vi bruge, når vi kender verdenshjørnernes placering i vores horoskop? Vi vil forsøge at bruge Træet og gennem det uddybe elementernes og korsenes indblanding, og derved finde frem til den magiske nøgle, som åbner ind til den indre selvudviklende verden.
Mysteriet om de 12 huse 

Weekend

I horoskopets 12 huse skjuler sig dybe mysterier, som vi kan lade os inspirere af til dagligt. De enkelte huse indeholder nøgleord og beskrivelser, som kan være med til at forme os. Vi vil i aften kigge på disse beskrivende ord. Hvordan kommer de til udtryk? Hvordan finder vi vores individuelle bogstaver og tal og sætter dem i relation til de store ældgamle arketyper?

Det forventes ved deltagelse, at du har kendskab til astrologi og at du har en lyst og nysgerrighed til at lære et nyt materiale. Meditation og visualiseringsøvelser vil blive brugt som en del af undervisningen, og der vil ligeledes blive hentet inspiration fra en bred vifte af åndsvidenskabelige kilder.

Lydoptagelser og kursusmaterialer

mp3 downloadpdf download

Download kursusoptagelserne her

Kontakt

Ønsker du en clairvoyance eller en horoskoptydning hos mig, bedes du ringe eller skrive til Hanne, som passer min private kalender.
Tlf.: +45 3155 1340