Hvad er din personlighedsstråle? 11

Velkommen til et spændende teosofikursus, hvor vi vil arbejde med vores personlighed – nærmere hvilke stråler vi lader os påvirke af. Lærdommen om de syv stråler er et særdeles interessant studie, der kan være med til at inspirere din hverdag. Vi vil gøre brug af astrologi, når vi skal undersøge hvilke vibrationer og kvaliteter vi lever med i vores daglige liv. Hvordan forholder vi os til områder som vilje, visdom og aktivitet, når vi er kommet i kontakt med vores ego?

Når du har fundet ud af hvilken personlighedsstråle du har, vil det være som at åbne låget til en skattekiste. Strålen fortæller meget om hvordan dine relationer til omverdenen er, f.eks. hvordan reagerer du overfor din familie, dine venner og kollegaer i visse situationer. Hvis du ønsker at lære mere om dig selv på et spirituelt plan, er dette kursus en god inspiration for dig.

Der vil blive brugt meditations- og visualiseringsøvelser, samt musik til kurset. Musik har den enestående egenskab at kunne fortælle os om vores forskellige personlighedsstråler. Tænk over det – hvilken slags musik nyder du at lytte til? For at gøre undervisningen så personligt som muligt – husk at medbringe dit horoskop. Dine fødselsdata fortæller meget om din strålekombination. Vel mødt!

Lydoptagelser og kursusmaterialer

mp3 downloadpdf download

Download kursusoptagelserne her

Kontakt

Ønsker du en clairvoyance eller en horoskoptydning hos mig, bedes du ringe eller skrive til Hanne, som passer min private kalender.
Tlf.: +45 3155 1340