Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Verdenssjælens opvågning – Inspiration, nysgerrighed og venlige synteser Aalborg

11. marts kl. 09:00 - 12. marts kl. 15:15

|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

One event on 20-08-2022 at 09:00

One event on 10-12-2022 at 09:00

One event on 11-03-2023 at 09:00

One event on 19-08-2023 at 09:00

One event on 11-11-2023 at 09:00

Verdenssjælens opvågning

 Inspiration, nysgerrighed og venlige synteser

Sek weekender over to år

Aalborg

Har du lyst til at udfordre dig selv og give din sjæl mere plads i dit liv og lade sjælen skabe et bevidsthedslaboratorium i dit liv? Er du klar til at gå længere ind i kærlighedens mysterium, føre den videre til syntese og lade din kærlighed berøre visdommen? Disse temaer er naturlige for Lucille Cedercrans i hendes bog, Indtryk fra ashrammen.

Forløbet vil ikke køre som en studiekreds. Inspirationen hentes fra bogen og vil blive omsat til undervisningslektioner. Forløbet er opdelt, således det rækker over to år med tre weekender hvert år. Der vil blive refereret til en bred vifte af åndsvidenskabelige kilder, men hovedkilden vil være teosofien.

Der vil være en god tid mellem weekenderne, en tid tiltænkt til at lade tingene synke ned i din bevidsthed. Måske vil du opdage nye muligheder i mellemtiden, måske opfange nye interesser og se en forskønnelse af dine omgivelser. Nye inspirationskilder træder måske frem i dine drømme, og du oplever måske også mod til at tænke på nye og spændende måder.

Det er ikke et krav, at du læser kapitlerne hver gang. Du er naturligvis velkommen til at deltage i kurset, som det passer dig, men ønsker du et rigt udbytte af kurset, anbefaler jeg, at du læser bogen igennem og derefter fordyber dig i kapitlerne, som vi gennemgår til hver weekend. På den måde er du bedre i stand til at stille de gode spørgsmål til de enkelte weekender.

 

Første weekend: Sjælens laboratorium

Hvad er sjælens område? Ved hjælp af meditationsøvelser og kontemplation vil vi arbejde med sjælens legemer. Hvordan fungerer tanker, følelser, æterlegemet og sindet? Hvordan virker modstand på det mentale plan, og hvordan kan vi indlære sunde vaner, så vi nærer et mentalt sundt helbred?

 

Anden weekend: Lys, kærlighed og syntese

Temaet for denne weekend er kærligheden som den magnetiske synteseskaber af gruppementalitet. Hvordan virker overskygningen, som kan udløse kærlighedens blide vind? Vi vil arbejde med indre grupper, hvordan de skabes og genkendes. Vi vil undersøge mysterierne om de forskellige åndsvidenskabelige haller, som skal til rådighed for os. Hvordan forholder sjælen sig til hverdagsproblemer?

 

Tredje weekend: Når ånden ønsker at involvere sig

Vi er nu kommet så langt ind i sjælens rige, at vi begynder at opdage, at der eksisterer grupper og sammenhold på sjælsplanet. Vi vil undersøge disse grupper og finde ud af hvem de er og om vi kan genkende deres indflydelse fra historiens tidligere begivenheder, f.eks. inden for kunst og trosretninger. Hvordan virker ånden i vores liv? Hvordan træner den sjælen op til livets jordiske skole?

 

 

Fjerde weekend: Den nye udviklingsvej

Mange traditioner fortæller om indvielse af forskellige slags. Som enkelt individ går vi gennem indvielser hele vort liv, men det gør vi også som gruppelegeme. Vi undersøger hvad det vil sige at gennemgå en indvielse. Hvordan udvides bevidstheden? Hvordan udvikler vi os som fysisk menneske her på jorden og som søgende sjæl, der længes efter himmelske meninger? Hvor mange bevidsthedstrin findes der? Er der overhovedet nogen?

 

Femte weekend: Det indre livs tilsynekomst

Denne weekend tager vi fat på det store tema: Gruppecentre. Hvad er et gruppecenter? Er det f.eks. det, som pludselig påvirker mennesker til store kunstneriske retninger eller politiske ideologier? Hvilken tilstand befinder vores nuværende gruppecenter sig i? Hvorfra strømmer inspirationen, og hvordan påvirker den vores hverdag og vores fremtidige liv?

 

Sjette weekend: Fordybelse i den nye civilisation

Vi undersøger mysteriet om vores energifelt, som tiltrækker og frastøder omkring os. Hvad er æterisk auraindflydelse? Kan arkitektur besidde en magnetisk energifelt? Kan begivenheder? Vi kigger på broen mellem det indre og ydre liv, og broen, som vi bygger mellem hinanden. Vil en ny stråle træde frem i fremtiden, ment til at berige os med en dybere forståelse af skønhed, visdom og ceremoniel samarbejde? Kan vi sammen skabe en syntesekvalitet?

Vi slutter af med at evaluere vores to år sammen. Hvad synes du, du kan tage med videre til din kommende livsperiode?

Pris kommer køre under aftenskolen

Kurser afholdes

Dato    Periode Ressource
10-12-2022      Kl. 09:00-15:15 Haraldslund,Dildstuen lok. 3
11-12-2022      Kl. 09:00-15:15 Haraldslund,Dildstuen lok. 3

Tilmelding her:

 

Detaljer

Start:
11. marts kl. 09:00
Slut:
12. marts kl. 15:15
Begivenhed Kategori:

Sted

https://www.den-rytmiske-nordkraft.dk/
Teglgaards Plads 1. 7.sal,
Aalborg, 9000
+ Google Maps

Lydoptagelser og kursusmaterialer

mp3 downloadpdf download

Download kursusoptagelserne her

Kontakt

Ønsker du en clairvoyance eller en horoskoptydning hos mig, bedes du ringe eller skrive til Hanne, som passer min private kalender.
Tlf.: +45 3155 1340