Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

TEOSOFI I ASTROLOGIEN, 2. MODUL af 4 Modul

15. oktober kl. 10:00 - 16. oktober kl. 17:00

Teosofien i Astrologien

Logo astrologi 300 graa

Der er en lille video som fortælle om kurset:  https://youtu.be/9_RxyWJ-fr4

Få et overblik over hvordan Teosofien kan sættes sammen i et større forløb med astrologien. Specielt ved esoterisk astrologi, kan det være en stor fordel at have et godt teosofisk overblik, for eksempel om hvordan de forskellige legemer, udviklingsperioder, og kulturperioder hænger sammen.

Har du lyst at være med på en rejse, hvor teosofi og astrologi knyttes sammen, så har du muligheden her. Vi kommer igennem 17 temaer fordelt på 4 moduler, hvor den teosofiske lære og dens relation til astrologi bliver belyst.
På kurset vil du få et overblik over, hvordan teosofien kan sættes sammen i et større forløb med astrologien. Specielt ved esoterisk astrologi kan det være en stor fordel at have et godt teosofisk overblik, for eksempel om, hvordan de forskellige legemer, udviklingsperioder og kulturperioder hænger sammen. Vi fordyber os i den esoteriske psykologi gennem strålerne, legemernes udvikling og på de fem store indvielser. Desuden gennemgås Døden og Livet i de indre verdener, foruden solsystemet og dets relation til Dyrekredsen og de store stjernebilleder som Store Bjørn, Sirius, Orion og Plejaderne gennemgås.

Vi ser på de menneske typer, som har været på jorden, og vi ser på engle, ærkeengle og de hierarkier, som vi er knytter til, ligesom temaer som tjeneste og disciple skabets vej gennemgås.

Jeg har undervist i Teosofi i mange år og set hvordan astrologien og den esoteriske del af astrologien er konvertibel. Yderligere har jeg erfaret, hvordan den hierarkiske astrologi lukker op i relation til de større indre hierarkier i teosofien .Derfor udbydes dette kursus.

Kim Pedersen er en blændende foredragsholder og har arbejdet som medie i 25 år. Han har beskæftiget sig med en bred vifte af åndsvidenskabelige områder, oprettet Astrologiskolen AttitudeAstrologi og Kabbalahskolen Qibel samt Meditationfor Esoterisk Norden. Se nærmere på hjemmesiden: www.bkimpedersen.dk

Pris pr. modul: 1200/1400 kr. for medlemmer/gæster.
I prisen indgår kaffe, the og lette traktementer. Frokosten sørger man selv for.

Tilmelding og betaling: Billetsystemet der er angivet nederst på siden.
Ved framelding tilbageholdes 100 kr. til administration.
Bemærk: Din plads er først reserveret, når beløbet er modtaget.

modul 2, lørdag den 15. og søndag den 16. oktober 2022 kl.10-17

Chakraerne og deres relation til Teosofi og Astrologi og de 7 stråler, Auraen vore indre legemer og relationen til de 4 elementer, Involution og evolution med tilknytningen til de 12 stjernebilleder, og Bevidsthedens udvikling gennem indvielsesvejen, og relationen til de 3 kors i astrologien.


Chakraerne

Deres relation til Teosofi og Astrologi, hvor også de 7 stråler kommer med ind.

Auraen
Her ser vi på auraen, vore indre legemer og på deres relation til de 4 elementer. Hvordan ses de indre legemer i horoskopet, hvor vi bruger både stjernetegnene, planeterne og herskerne i horoskopet

Involution og evolution.
Her ser vi på Involution og evolutionen, og hvordan de er knyttet til de 12 stjernebilleder. Vi stiger ned, og vi skal vende tilbage igen med nye erfaringer, fra vores rejse gennem denne del af menneskeriget. Her ser vi også på udviklingen af de syv legemer, og knytter dem til astrologien og planeterne.

Bevidsthedens udvikling. Set gennem indvielsesvejen.
Her skal vi se på de fem indvielser, der tales om i teosofien, og deres relationer til de 3 kors i astrologien.
De leder den udvikling, der kommer til at ske i relation til disciplen og disciplenes relation til mesteren og det indre liv i de nye indre grupper. Den store nye indre familie, også kaldes Det Hvide broderskab eller Kristus princippet.

ID: 221015BKPkfyTFK

Modul 3: Lørdag den 19. og søndag den 20. november 2022 kl.10-17

Modul 4: Lørdag den 21. og søndag den 22. januar 2023 kl.10-17

Detaljer

Start:
15. oktober kl. 10:00
Slut:
16. oktober kl. 17:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Teosofisk Forening København
Sankt Knuds Vej 27 A
Frederiksberg C, 1903 Denmark
+ Google Maps

Lydoptagelser og kursusmaterialer

mp3 downloadpdf download

Download kursusoptagelserne her

Kontakt

Ønsker du en clairvoyance eller en horoskoptydning hos mig, bedes du ringe eller skrive til Hanne, som passer min private kalender.
Tlf.: +45 3155 1340