Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sommerskolen: Astrallegemet i den nye tid

20. juli kl. 19:00 - 22:00

Temaet for sommerskolen 2020

Som du sikkert har opdaget, er 2020 startet på en ny måde, nemlig med at sende mange hjem. Mange blev sendt hjem for at arbejde fra spisebordet. Men samtidigt kom de langt omkring ved hjælp af en ny måde at mødes på – gennem internettet, f.eks. Google Meet, YouTube osv. Og på kun nogle få måneder har dette nok rykket mange af os 10 år længere frem i vores netbrug.

Teosofien fortæller os, at der afholdes et konklave på de indre planer én gang hver 100 år. Her lægges linjen for de næste 100 år. Det næste konklave finder sted i 2024, altså i det årti, vi i er i gang med nu. Ser vi derfor tilbage på det sidste konklave i 1924, så lå dette mellem de to store krige, første og anden verdenskrig, hvor næsten hele verden var involveret.

Efter anden verdenskrig dukkede EF, FN op og samlede nationerne i fællesskab og samarbejde. Der kom radio og TV, flyvningen åbnede luftelementet op for os. Ifølge Teosofien er dette den første æter, set nedefra. Nu er vi kommet frem mod den næste æter, som er knyttet til det at lægge planer. Så vi skal se hvad der ligger bag den tanke. Måske er det menneskets ønske om at få mere frihed her på jorden og kunne nyde jordens flotte natur og årstider, der har gjort, at vi leder efter nogen, der kan tage noget af vores arbejde for os. Her kommer den kunstige intelligens ind. Hvad med robotter, hvor er vi med hensyn til dem? Er de universelle?

Livets akse har flere dimensioner. Lige nu samarbejder vi vandret, men hvad med det lodrette samarbejde, hvor står vi der? Lad os stille dette spørgsmål til Teosofien og den øvrige åndsvidenskab. For til alle tider har der været mennesker, der har haft forbindelse til de indre verdenerne og har været i kontakt med mestre, f. eks. Kristus og Buddha, eller med engle, f.eks. Gabriel hos Maria. Er det den lodrette kontakt? Og er sindet en af nøglerne til at åbne denne nye bevidsthed? Østens vise har lært os om de syv centre, men er der flere? Hvad siger vestens visdom om dette?

Forudsætningen for at deltage på sommerskolen er et åbent sind og interesse for åndsvidenskab. Hver aften vil der være en meditation.

Astrallegemet i den nye tid

Dette legeme, siger Martinus, skal føre os over i det rigtige Menneskerige. Dette legeme er knyttet til vandelementet og til engleverden, så denne aften ser vi på, hvordan englenes arbejde virker ude i landskabet og hvordan det virker på os. Tænk bare på musikken, f.eks. i Edvard Griegs kompositioner, Friedrich Kuhlaus Elverhøj osv. Og hvad med engle inde i os, som i Teosofien omtales som Solengle, Nærversels engle osv?

Denne aften er med B. Kim Pedersen

Tilmeld nu

Holdnummer: 202904
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 20-07-2020 19:00
Mødegange: 1
Lektioner: 1
Undervisere: B. Kim Pedersen
Priser:
Foredrag DKK 100,00

Detaljer

Dato:
20. juli
Tidspunkt:
19:00 - 22:00

Sted

Aftenskolen Nordkraft
Teglgaards Plads 1. 7.sal,
Aalborg, 9000 Denmark
+ Google Maps

Lydoptagelser og kursusmaterialer

mp3 downloadpdf download

Download kursusoptagelserne her

Kontakt

Ønsker du en clairvoyance eller en horoskoptydning hos mig, bedes du ringe eller skrive til Hanne, som passer min private kalender.
Tlf.: +45 3155 1340