Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Online Foredrag: Indre Liv, for CPU i Viborg Mødet med indre mester

18. august kl. 18:30 - 21:00

Mødet med indre mester og mestergrupper

 

På vores rejse ind i os selv, opdage vi den hjælp vi modtager fra mestre og englerigerne.
Er det personligheden, der er nøglen til livet i sjælsregionerne? Hvad vil det sige, at når personligheden og sjælen bliver gode venner og fortsætter samarbejdet ned igennem de indre verdener? Sjælen er nøglen til disse indre verdener, og personligheden er redskabet vi skal bruge, til at formidle sjælens liv, indre verdener og ligeledes oplevelser.
Vi har i mange år fokuseret på tanken og tankens kraft. Men er tiden kommet til, at det nu er følelsen, der skal have opmærksomhed? Er det sjælens følelser, også kaldet intuitionen, er det vores nye redskab, der er ved at dukke op i os? Vi hører om, at når sjælen og personligheden opnår en balance, skaber følelse og tanke mulighed for helt nye livs dimensioner. Nye livsområder åbner sig for det, vi kalder den bevidste sjæl eller “den sjæls integrerede personlighed”.

Foredragene (18. august og 22. september) kan opleves særskilt og er ikke afhængige af hinanden. Du kan således nøjes med at deltage i det ene, hvis du er forhindret én af dagene.

Max. deltagere 250, så hvis du kan mærke, at du bare skal med, så køb din billet nu på: cpu.nemtilmeld.dk

Mødet med indre mester og mestergrupper
onsdage den 18.8.2021 kl. 18.30 – 21.00 (online)

I dag er vi nok klar over, at vi lever i flere kroppe, og mange gør det det fysiske legeme stille og forbereder derfor åbningen af rejsen gennem det fysiske og ind i flere andre kroppe.

Det er gennem disse kroppe, at vi lærer, at der findes en indre verden, og i den indre verden begynder vi ligesom at se om muligheden for kontakt. Kontakten, som skabes til mestrene. Det hjælper og inspirerer os mennesker til dybere liv og et liv i flere dimensioner.

Vi hører om, at vi gik op i den femte dimension i 2012 og er nu godt begyndt et nyt liv i denne dimension. Dette tema tager vi fat på i den første aften, og vi begynder også at se til, hvordan det er at leve et liv i et indre samarbejde, men i det ydre liv, og måske endda begynde at opleve, at vi er en hjælpeforanstaltning fra de indre verdener til mod den ydre verdens liv og virke.

Det bliver en spændende og udvidende aften, hvor vi sammen vil rejse og udvikle os. Hvis du bare kan mærke, at du vil med til foredraget, så køb din billet nu, da der er begrænsede antal pladser.

Der er en meditation relateret til foredraget, så forbered dig til at kunne sidde et dejligt sted i stilhed.

Pris: kr. 130,00.

Tilmeldingcpu.nemtilmeld.dk
Du får mail med link til foredraget, når du har gennemført din betaling.

Detaljer

Dato:
18. august
Tidspunkt:
18:30 - 21:00
Begivenhed Kategorier:
,

Lydoptagelser og kursusmaterialer

mp3 downloadpdf download

Download kursusoptagelserne her

Kontakt

Ønsker du en clairvoyance eller en horoskoptydning hos mig, bedes du ringe eller skrive til Hanne, som passer min private kalender.
Tlf.: +45 3155 1340