Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Online Foredrag: Indre Liv, for CPU i Viborg Mødet med Englegrupper og ærkeengle

22. september kl. 18:30 - 21:00

Mødet med englegrupper og ærkeengle

 

På vores rejse ind i os selv, opdage vi den hjælp vi modtager fra mestre og englerigerne.
Er det personligheden, der er nøglen til livet i sjælsregionerne? Hvad vil det sige, at når personligheden og sjælen bliver gode venner og fortsætter samarbejdet ned igennem de indre verdener? Sjælen er nøglen til disse indre verdener, og personligheden er redskabet vi skal bruge, til at formidle sjælens liv, indre verdener og ligeledes oplevelser.
Vi har i mange år fokuseret på tanken og tankens kraft. Men er tiden kommet til, at det nu er følelsen, der skal have opmærksomhed? Er det sjælens følelser, også kaldet intuitionen, er det vores nye redskab, der er ved at dukke op i os? Vi hører om, at når sjælen og personligheden opnår en balance, skaber følelse og tanke mulighed for helt nye livs dimensioner. Nye livsområder åbner sig for det, vi kalder den bevidste sjæl eller “den sjæls integrerede personlighed”.

Foredragene (18. august og 22. september) kan opleves særskilt og er således ikke afhængige af hinanden. Du kan derfor “nøjes” med at deltage i det ene, hvis du er forhindret én af dagene.

Max. deltagere 100, så hvis du kan mærke, at du bare skal med, så køb din billet nu på: cpu.nemtilmeld.dk

Mødet med englegrupper og ærkeengle
onsdag
 den 22.9.2021 kl. 18.30 – 21.00 (online)

I aften tager vi fat på vores samarbejde med engle, engleverdenerne og det sprog, som englene arbejder i, nemlig ceremonierne og i hele taget den rituelle kunst. Det er en kunst, der ser ud til at blive videreudviklet i de kommende år.

Det ser ud som om, denne verden lukker sig mere og mere op i tiden fremover, og flere og flere mennesker vil dermed finde glæden og meningen i det indre samarbejde. Man er også blevet opmærksom på, at der er skoler såvel for englerigerne og deres verdener, ligesom der er skoler for menneskene her på jorden, og at disse skoler arbejder sammen på tværs af verdenerne. Vi hører fra mange sider om englenes samarbejde med os her i den fysiske verden, og det er blandt andet det vi kender i dag som healing, samarbejde igennem meditation og gruppemeditation, gruppetjenester og så videre.

Har du lyst til at være med til at vi sammen dykke dybere ned i englerigerne og ser på samarbejdet mellem os og englene, så tag en beslutning og køb din billet.

Der er en meditation relateret til foredraget, så forbered dig til at kunne sidde et dejligt sted i stilhed.

Pris: kr. 130,00.

Køb billetcpu.nemtilmeld.dk  .
Du får mail med link til foredraget, når du har gennemført din betaling.

Detaljer

Dato:
22. september
Tidspunkt:
18:30 - 21:00
Begivenhed Kategorier:
,

Lydoptagelser og kursusmaterialer

mp3 downloadpdf download

Download kursusoptagelserne her

Kontakt

Ønsker du en clairvoyance eller en horoskoptydning hos mig, bedes du ringe eller skrive til Hanne, som passer min private kalender.
Tlf.: +45 3155 1340