Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

KABBALA OG ANTAHKARANAEN Foredrag Teosofisk København

13. oktober kl. 19:00 - 21:30

I det teosofiske miljø taler vi tit om Antahkaranaen også kaldet broen, men hvad er det? Lad os denne aften holde dette spørgsmål op for vores sjæl og højere selv.

Her vil jeg dele mine personlige oplevelser fra mange års arbejde med denne bro. I det område på broen som Kabbala kalder Chokmah, ligger indstrømningen fra Astrologien. Herfra kanaliserer jeg gruppemeditationer til Skandinavien.
Hvem møder vi på broen? Hvem har inspireret os til at blive ved med at lede – eller er vi kaldet? Er det her Skytsengle, indre healings- og mestergrupper dukker op, hvor vi bliver løftet og forberedt til at komme i kontakt med Solenglen osv?  Er der nogen, der venter på os på broen? Jeg opdagede, at det Teosofien kalder Antahkaranaen (sanskrit) og livets træ, er det samme.
Der vil blive brugt en bred vifte af åndsvidenskabelige kilder og egne erfaringer denne aften.

Pris: 60/100 kr. for medlemmer/gæster.

Vi gør opmærksom på, at foreningens medarbejdere deltager uden betaling, da de medvirker til centrets drift og afvikling af arrangementer.

Optagelse: Foredraget bliver optaget, og kan høres af medlemmer af Teosofisk Forening København via TFK´s hjemmeside. https://www.teosofiskforening.dk/

 

 

Detaljer

Dato:
13. oktober
Tidspunkt:
19:00 - 21:30

Sted

Teosofisk Forening København
Sankt Knuds Vej 27 A
Frederiksberg C, 1903 Denmark
+ Google Maps

Lydoptagelser og kursusmaterialer

mp3 downloadpdf download

Download kursusoptagelserne her

Kontakt

Ønsker du en clairvoyance eller en horoskoptydning hos mig, bedes du ringe eller skrive til Hanne, som passer min private kalender.
Tlf.: +45 3155 1340