Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

HVORDAN HÅNDTERER DU UVENTEDE GÆSTER I DE FIRE HJØRNEHUSE? online google meet

27-06-2020 kl. 09:30 - 28-06-2020 kl. 16:30

|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

One event on 27-06-2020 at 09:30

HVORDAN HÅNDTERER DU UVENTEDE GÆSTER I DE FIRE HJØRNEHUSE?

Vi mødes begge weekender online på Google Meet.

Logo astrologi 300 graa

1. weekender: lørdag/søndag den 2./3. maj

2. weekend:  lørdag/søndag den 27./28. juni

Vi vil fordybe os i de fire hjørnehuse ud fra eksoterisk, esoterisk og hierarkisk astrologi. Tydning Værktøjerne bliver teosofien, kabbalah, livets træ og tarotten.

Vi vil give nogle bud på, hvad der sker, når de store planeters transit går i konjunktion med akserne. Du vil få et godt indblik i, hvordan det har påvirket og påvirker dit og de andre kursisters liv. Måske ændrede du totalt kurs? Du blev skilt? Fik ny partner? Du blev frigjort fra gamle inkarnationer?

Når du skifter job eller går på pension er MC-aksen og 10. hus. med dine drømme og visioner involveret. Det er her, du træffer mulige karrierevalg.

Da du fandt spiritualiteten, var det Ascendanten, sjælens mål, der blev aktiveret. Hvad med din krop? Er der sket en forandring? Det kan også ses på Ascendanten og 1. hus. IC-aksen og 4. hus fortæller om familieforhold   og din bolig. Nye kollegaer og venner afspejles i Descendanten og 7. Hus.

Vi vil se nærmere på Ascendant- og Descendant herskerne. Vi vil kigge på Månens placering, og måske dukker gamle venskaber fra tidligere liv op?

 

Første weekend 2./ 3. maj kl.  9.30 – 16.30

Her stiller vi nogle spørgsmål til horoskopet.  Hvorfor valgte jeg netop den familie? Var det af karmiske årsager, at de havde lovet at hjælpe mig ind i livet og give mig den opdragelse, der gjorde det muligt, at jeg kan realisere mine ånds-  og sjælsformål? Var det af karmiske årsager, at jeg fik netop denne fysiske lidelse eller sygdom? Er min partner og mine vener gamle bekendte fra tidligere liv? Spørgsmål til din sjæl- og ånd formål er der sikkert mange af?

Månen er sjælens fængsel. Progressiv Måne flytter sig ca. 12 grader pr. år, og den åbner hele tiden porten ind til sjælens virke i tidligere liv. Solen, personligheden, må hele tiden finde kreative løsninger for at rydde op efter sjælen i dens gamle inkarnationer. Det menes også, at Sol-Måne-aksen er forbundet med indvielser eller bevidsthedsudvidelser.

Hvilken indvielse er du mon i gang med?

Vi vil undersøge de forskellige hus- og planetherskere og invitere Livets Træ med tarotkortene ind.

I den aktuelle situation på Jorden er vi næsten kollektivt over hele planeten sendt hjem i 4. Hus. Vi vil vende dette tema. Hvad skal vi lære af Covid-19? Hvorfor er du hjemme? Hvad siger dit 4. hus lige nu?

Velkommen til en spændende weekend.

 

Anden weekend 27./28. juni kl. 9.30 -16.30

ASCENDANTEN, SJÆLSMÅL, KROPPEN, MASKEN, SAMARBEJDSEVNER

Dette er nogle af de overskrifter, der sættes på første hus, sjælens mål, og 7. hus, samarbejde og aftaler.

Vi begynder med Ascendanten og kigger på, hvordan den gennem den eksoteriske hersker arbejder med personligheden. Vi ser på sjælens eget liv i den esoteriske hersker og sjælens relation til det højere selv også kaldet den indre triade. Dette belyses gennem Livets Træ og tarotkortene.

Descendanten er porten med Tærskelens Vogter og Nærværelsens Engel. Vi kigger på deres arbejde på vores livsvej og de udfordringer, de har givet os. Vores samarbejdsevner og vores kortere/ længere venskaber kan aflæses i dette punkt i horoskopet. Vi kender bemærkninger:

”Har jeg ikke set dig før?” og ”Hvor kender jeg dig fra?”.  Spørgsmål, der bliver stillet, når du møder nogen fra sjælens univers eller tidligere liv. Det er nogle af de spørgsmål, vi vil stille denne weekend og specielt til Descendanten.

Undervisningen tager udgangspunkt i, at deltagerne har kendskab til astrologi og åndsvidenskab, da der vil blive brugt en bred vifte af

åndsvidenskabelige kilder. Som eksempler i undervisningen vil Kim inddrage deltagernes horoskoper. Han vil bestræbe sig på at komme rundt om dem alle, men kan ikke love det.

Kim vil også guide meditationer visualiserings- og healings øvelser.

 

Velkommen til to spændende weekender.

Weekenderne kan tages enkeltvis eller samlet. Max 20 deltagere.

 

Ved tilmeldingen har du mulighed for at opgive dine astrologidata: navn, fødetidspunkt og fødested, så Kim kan have dit horoskop klar til powerpoint i undervisningen.

Tilmelding: Sys Jørgensen, e-mail: [email protected] eller tlf. 20 64 24 98

Pris: 690/890kr medlem/gæst pr. weekend

Medlem af Teosofisk Forening i København, Ålborg og Telemark samt

Esoterisk Norden.

Indbetaling: Reg.nr. 8401 kontonr. 000 1063 074.

Husk reference KP + navn

 

Når du er tilmeldt og har betalt kurset, sender Kim en mail med kursusmaterialet og du får et link, som giver adgang til kurset.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive en mail til Kim: [email protected]

 

NORGE

Pris: 900/1050 NOK pr. Weekend.

Tilmelding: Sys Jørgensen, e-mail: [email protected]

Indbetaling: Efter tilmelding vil Sys sende Kims norske kontonummer, som du sætter pengene ind på.

 

Detaljer

Start:
27-06-2020 kl. 09:30
Slut:
28-06-2020 kl. 16:30

Lydoptagelser og kursusmaterialer

mp3 downloadpdf download

Download kursusoptagelserne her

Kontakt

Ønsker du en clairvoyance eller en horoskoptydning hos mig, bedes du ringe eller skrive til Hanne, som passer min private kalender.
Tlf.: +45 3155 1340