Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

04- Sommerskole: Hvad sker der lige på vores planet? Astrologisk psykologi og de tre kors. Aalborg

25. juli kl. 19:00 - 22:00

Sommerskole: Hvad sker der lige på vores planet?

Astrologisk psykologi og de tre kors

Aalborg

18. juli kl. 19:00 – 22:00

Temaet på vores sommerskole 2022 i Aalborg.

Hvad sker der lige på vores planet?

Hen over 6 sommeraftener vil vi prøve at tage nogle temaer op, som vi kan se, er i meget stor forandring.

Vi vil prøve at fordybe os i, hvad det er, der sker på vores planet? Hvad er det, den er i gang med? Ifølge de teosofiske skrifter arbejder vores planet på at nå større indvielser eller en større bevidsthedsudvidelse. Dette medfører selvfølgelig nogle store forandringer for dens beboere, og dér tænkes på disse riger, som vi er knyttet til sammen med, altså mineralriget, planteriget, dyreriget og menneskeheden set i et indre lys. I nyhedsmedierne hører vi også nu om UFO’er og ser billeder af dem. Så vi må stille spørgsmål til, om det er mennesker fra andre dimensioner, der prøver at komme i kontakt med os? Eller væsner, som er knyttet til verdener, som vi normalt ikke ser med vores fysiske sanser. Det er det, vi vil prøve at fordybe os i hen over denne sommer.

Hvad er det for noget, der er ved at ske her på planeten? Vi kommer forbi temaer som angst, stress og familie problemer.

Til hver aften vil der være en meditation til aftenens tema.

Den fjerde aften: Astrologisk psykologi og de tre kors

Her skal vi til at se lidt dybere på personligheden. Og på det billede, som vi ser rundt omkring i mange af vores kirker; korset og på dette kors hænger der et menneske. Vi ser også i tarot et billede af det hængte menneske. Er det også faktisk os selv, der hænger på dette kors. Hvad er det, vi er korsfæstet på? Eller hvad hænger vi på? Astrologien har et bud på de tre store kors, som blev sat op på Golgatha, hvor der var et kors til venstre og til højre for Kristus, Her vil vi bruge astrologi-psykologien til at gennemgå de tolv kors-arme (det kræver ikke kendskab til astrologi).

 

Praktisk information

Hold nr: 222903
Første møde: 25.07.22 kl. 19:00
Mødegange: 1

Pris Almen DKK 100,00

Den femte aften: Hvordan sætter vi grænser?

Denne aften må vi simpelthen tage fat på det store emne: Hvordan får vi sat en grænse? Og hvordan lærer vi at håndtere dette i relation til det ydre og det indre? Jeg tillader mig at spørge, om der er grænser, der giver plads til det nye i os? Vi skal endvidere se på vores forhold til de grupper, vi er knyttet til. Hvordan passer jeg på mig selv og alligevel giver til grupperne rundt mig? Vi hører om det indre legeme –  er der et legeme, vi må have gang i?

Den sjette aften: Vores relation til kosmos. Kommer vi derfra, og hvornår skal vi eventuelt tilbage?

Vi har allerede hen over sommeren været i kontakt med flere af de omgivende stjerner, som ligger rundt omkring os. Vi har haft fat i den store dyrekreds, de tolv tegn. Denne aften skal vi nu prøve at gå lidt dybere og se på, hvad det er, der ligger på disse stjerner? Og hvordan virker de ind til os?

Her må vi have fat i de centre, som teosofien peger på som lysarbejdere (også kaldet disciple), deres relation til sjælsriget og videre igennem ærkeenglene og det center, som kaldes Shamballah, der skulle være døren til det ydre planetariske.

 

Undervisningssted

Den Rytmiske i Nordkraft
Teglgårds Plads 1 – Niveau 7
9000 Aalborg
Lokale 3

Detaljer

Dato:
25. juli
Tidspunkt:
19:00 - 22:00
Begivenhed Kategori:

Sted

https://www.den-rytmiske-nordkraft.dk/
Teglgaards Plads 1. 7.sal,
Aalborg, 9000
+ Google Maps

Lydoptagelser og kursusmaterialer

mp3 downloadpdf download

Download kursusoptagelserne her

Kontakt

Ønsker du en clairvoyance eller en horoskoptydning hos mig, bedes du ringe eller skrive til Hanne, som passer min private kalender.
Tlf.: +45 3155 1340