DEN ATMISKE HEMMELIGHED

Et af teosofiens mange mysterier fortæller om det atmiske legeme. Det siges, at den guddommelige vilje udstrømmer fra dette legeme og bevæger sig gennem menneskets planer for at udføre et sjæleligt tjenestearbejde.  Men hvad betyder det? I denne weekend vil vi undersøge og besvare spørgsmål omkring vort atmiske legeme. Hvilken placering og hvilket formål har det? Kan vi finde en port ind til det?
Vi vil bevæge os dybere ind i det atmiske univers ved hjælp af astrologien og se hvilken betydning Melkezidek har. Melkezidek er navnet på et præsteskab, nævnt første gang i Enoks bog, og som byder på en række okkulte trosmysterier. Hvad med Sanat Kumara, hvis opgave er at nedsænke Shamballah-kraften til menneskeheden og derved sætte det mentale legeme i gang? Hvor finder vi den opgave i vores atmiske legeme, som er ment til at skabe begyndelsen til Syntesens Avatar, der skal tage det bedste fra fortiden og det brugbare fra fremtiden, således at vi kan anvende det i nutiden?
Blevet nysgerrig? Ja, der er ingen tvivl om at den atmiske hemmelighed giver lejlighed til åbenbaring og forundring, og nu får du muligheden for at bruge en weekend med dette særdeles interessante emne. Vi glæder os til at se dig.
Til weekenden vil der blive gjort brug af en bred vifte af åndsvidenskabelige kilder, samt meditation.

Lydoptagelser og kursusmaterialer

mp3 downloadpdf download

Download kursusoptagelserne her

Kontakt

Ønsker du en clairvoyance eller en horoskoptydning hos mig, bedes du ringe eller skrive til Hanne, som passer min private kalender.
Tlf.: +45 3155 1340