Er der jordiske forandringer i luften?

”Aktiver dit lyslegeme!” kan lyde som en mindre heldig replik fra en science fiction-film, men hvis vi skal følge Tibetaneren DK’s udsagn, vil emner som lysarbejde, synliggørelse af vore legemer og viljesaktivitet betyde mere og mere for menneskehedens fremtid. Vi bliver nødt til at lære os selv at kende, hvis vi ønsker at vide hvilken påvirkning vi har på hinanden og Jorden.  

Dette foredrag er for dig, der har gjort dig tanker om vores verdens udvikling. Måske har du fornemmet mentalt eller følelsesmæssigt, at der er forandringer i luften og syntes nu, at du har behov for inspiration, som kan forvandle din bekymring til begejstring for fremtidens mysterier.

Tibetaneren DK er en af de førende inspirationskilder indenfor det sjælelige arbejde, hvad angår forberedelser af verdensstore indvielser. Kom og vær med til en spændende aften, hvor vi vil lade Tibetaneren DK komme til orde og lade ham beskrive den store plan for Jordens udvikling. Meget kan man sige om dette emne, men der er i hvert fald lagt op til en tankevækkende aften.

Lydoptagelser og kursusmaterialer

mp3 downloadpdf download

Download kursusoptagelserne her

Kontakt

Ønsker du en clairvoyance eller en horoskoptydning hos mig, bedes du ringe eller skrive til Hanne, som passer min private kalender.
Tlf.: +45 3155 1340