Discipelskab i den nye tidsalder

Vandbærerens tidsalder nærmer sig, og for dig, der spekulerer over, hvad dette mon indebærer, kommer nu en spændende mulighed for at arbejde med Alice A. Baileys bog: ”Discipelskab i den nye tidsalder”.

Over en række dage vil vi give et godt indblik i en ashrams arbejdsmetoder, og finde ud af hvor vigtigt gruppearbejde er. Kan du som et menneske finde og deltage i gruppebevidstheden, og stadig beholde dit individuelle præg? Vi arbejder med de ti sædgrupper, som disciplen opfordres til at træde ind i, for at gennemskue styrker og svagheder i sine legemers indbyrdes strålerelationer.

Vi vil forsøge at arbejde os gradvist ind på kursen mod en ashrams midte, hvor nye og ukendte muligheder venter. Måske finder vi ud af, at livets opgave er mere uselvisk og enkel, end vi først antager.

Vær med til at skabe en spændende oplevelse, hvor du har muligheden for at lære noget nyt om dig selv og andre. Med ”Discipelskab i den nye tidsalder” vil du komme til at se dit liv fra en anden vinkel og få noget inspirerende nyt at tænke over.

Lydoptagelser og kursusmaterialer

mp3 downloadpdf download

Download kursusoptagelserne her

Kontakt

Ønsker du en clairvoyance eller en horoskoptydning hos mig, bedes du ringe eller skrive til Hanne, som passer min private kalender.
Tlf.: +45 3155 1340