De 7 strålers ønske for forståelse

Velkommen til tre spændende dage, der vil handle om de syv stråler. For at forstå redskaberne omkring strålerne vil vi begynde med en gennemgang af den esoteriske psykologi.  På den måde får du muligheden for at opsamle en vis mængde viden, som du kan tage til dig og omvende til din egen fordel, til din egen forståelse. Lærdommen om de syv stråler kan være omfattende og kompliceret, men gennem bl.a. visualiseringsøvelser vil du komme i stand til at opleve glimt af din strålesammensætning – glimt, som vil inspirere dig videre.

Adskillige lærde, f.eks. Alice A. Bailey (under Djwal Kuhls vejledning) og Lucille Cedercrans har forklaret deres visioner omkring strålernes virkning – forklaringer, som kan hjælpe os med at forstå mekanismerne. De syv stråler kaldes også de syv typer for sjæle, som higer efter at blive bragt ind i lyset for at forstå sin oprindelse. Trods for de er syv forbliver de dog i en strøm, der arbejder med kvaliteter som vilje, kærlighed og intelligens. De arbejder særskilte, men fungerer stadigt som et samlet væsen, som du ikke kan skille ad.    

Vi vil, med hjælp fra astrologien, sætte fokus på vore legemer i horoskopet og se om de afslører nogen mulige stråleplaceringer. Efter at have arbejdet med udgangspunktet: Strålerne set fra en personlig vinkel, vil vi udvide fokus og koncentrere os om strålernes placering rundt i verden. Kan dit fødelands eller ligefrem din fødebys stråle supplere med viden til din livsopgave og fortælle hvordan dine legemer er opbygget? Hvor befinder de syv chakraer i verden sig og hvordan kommer de syv stråler til udtryk gennem disse? Spørgsmålene og hemmelighederne er mange og der er lagt op til spændende opdagelser, som vil inspirere og motivere dig til at arbejde videre med dig selv og dine indre kræfter. Kom og vær med.     

Lydoptagelser og kursusmaterialer

mp3 downloadpdf download

Download kursusoptagelserne her

Kontakt

Ønsker du en clairvoyance eller en horoskoptydning hos mig, bedes du ringe eller skrive til Hanne, som passer min private kalender.
Tlf.: +45 3155 1340